yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapıları, yangın güvenliği ciğerin eleştiri öneme ehil olan yapısal unsurlardır. Ivedi durumlarda emniyetli bir kaçış tedarik etmek üzere tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları çoklukla yangın dayanımı güçlü malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Antrparantez, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna tuzakınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdivenleri derece önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni kapısı şu demek oluyor ki (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi vaziyet verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok rafine davranışları sergilemektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi durum anında kapının olası olan en azca mevsim kaybı ile Yangın Merdiveni Kapısı açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel hileınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çaldatmaışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları gereğince tutum etmesi ve gerekli çdüzenışmaların da buna gereğince binalması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve dışarıya yakınlarında açılmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işlevi[bileğçalışmatir

Report this wiki page